Tarsus’ta dur ihtarına uymayan bir kişinin öldürüldüğü iddia edildi

Mersin’in Tarsus ilçesinde olayların olduğu bir mahallede polisin dur ihtarına uymadığı belirtilen motosikletli 2 kişiden biri öldürüldü diğeri de yaralandı.

İddiaya göre, Tarsus’un Fahrettin Paşa ve Kavaklı Mahallesinde olayların yoğun yaşandığı saatlerde Kavaklı hemzemin geçidini geçen ve polis barikatını aşan motosikletli 2 kişi polisin dur ihtarına uymadı. Polis noktasına uyarı ateşine rağmen durmayan şüphelilere polis tarafından ateş açıldı.

Açılan ateş sonucu Murat Özdemir (28) vurularak olay yerinde yaşamını yitirirken, Tarsus nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Mehmet Ç’nin (23) ise yaralandığı belirtildi.

Olay yerinde yapılan incelemede av tüfeği birlikte bazı boş ve dolu fişekler bulundu.

Olayın ardından Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılan Murat Özdemir’in cesedi Cumhuriyet Savcısı tarafından incelendikten sonra Adana Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Olayla ilgili açılan soruşturma devam ediyor.    (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tarsus Haberleri

Mersin’de 6 kişiyi öldüren zanlı yakalanacağı sırada intihar etti
HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Demir'den Tarsus'taki silahlı saldırıya ilişkin açıklama
Tarsus'taki silahlı saldırıya ilişkin Mersin Valiliğinden açıklama
Tarsus’ta esnaf ve tekstil sektörü temsilcileriyle buluştu
Mersin'in Tarsus ilçesinde hayırsever fırıncıdan örnek davranış