Tarsus’ta korkutan yangın

Mersin’in Tarsus ilçesinde akşam saatlerinde bir evde meydana yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden olurken, tamamen yanan ev kullanılmaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre Şehit Mustafa Mahallesi 3510 sokak üzerinde bulunan ve Hamza Gören (48) isimli şahsa ait   evde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, hızla büyüyerek evin her tarafını sardı.

Yangını fark eden komşuların ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye  ekipleri yaklaşık 8 metre yüksekliğe ulaşan yangına uzun süre müdahale etti.

Ahşap çatının kolay tutuşması nedeniyle ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangın sırasında ev dışında olan ve alevleri fark ederek yangına kendisi müdahale etmek isteyen ev sahibi Hamza Gören, ellerinden hafif şekilde yaralandı.

Polis yangınla ilgili olarak soruşturma başlattı. (Abdulhakim Kurt-İLKHA)

 








 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tarsus Haberleri

Mersin’de 6 kişiyi öldüren zanlı yakalanacağı sırada intihar etti
HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Demir'den Tarsus'taki silahlı saldırıya ilişkin açıklama
Tarsus'taki silahlı saldırıya ilişkin Mersin Valiliğinden açıklama
Tarsus’ta esnaf ve tekstil sektörü temsilcileriyle buluştu
Mersin'in Tarsus ilçesinde hayırsever fırıncıdan örnek davranış