Tarsus'ta Sosyal Yardımlaşma Vakfı 5 Bin Aileye Kömür Yardımı Yapacak

Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 5 bin aileye kömür yardımı yapılacağı belirtildi.

MERSİN- Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından 5 bin aileye 3 bin ton kömür yardımı yapılacak.

 

Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yapılan açıklamada, 5 bin aileye dağıtılacak toplamda 3 Bin ton kömür yardımının, adreslere teslim edileceği belirtildi.

 

Açıklamada, aktif yardım dosyaları bulunan ve şehir merkezinde ikamet etmekte olan yardıma muhtaç ailelere, bu yıla kadar 500'er kilogram kömür yardımı yapıldığ ifade edilerek yardımın bu yıl 600'er kilograma çıkarıldığı ve ihtiyaç sahiplerine bir gün önceden telefon edilerek, teslimat sırasında evde bulunmalarının istendiği belirtildi. Açıklamada ayrıca belde ve köylerde oturanlara 12 ayrı merkezden yardımın ulaştırıldığı belirtildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Tarsus Haberleri

Tarsus’ta esnaf ve tekstil sektörü temsilcileriyle buluştu
Mersin'in Tarsus ilçesinde hayırsever fırıncıdan örnek davranış
Mersin Tarsus Otoyol Damlama bölgesinde trafik kazası, 2 ölü
Don nedeniyle zarar gören çiftçiler destek bekliyor
Yolcu otobüsü TIR'a arkadan çarptı, 10 yaralı