Tatvan'da 21 kurs açılacak

Bitlis'in Tatvan ilçesinde gençlere yönelik birbirinden farklı 21 kurs açılacak.

Bitlis Tatvan Kaymakamlığı bünyesinde faaliyetlerde bulunan Tatvan Gençlik Merkezi (TAGEM) tarafından gençlere yönelik olarak birbirinden farklı 21 kurs açılacak.

İlçede yaklaşık iki yıldır faaliyetlerde bulunan TAGEM,  açacakları kurslara bu hafta itibariyle kayıt almaya başlarken, kayıtların 10 Ekim’e kadar devam edeceği belirtildi.

Açılacak olan kurs çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, “TAGEM’in bu yılki çalışmalarının da startı verildi. Bu kapsamda bu yıl ilk etapta Çinicilik, Ney, İngilizce, Resim, Kişisel Gelişim, Seramik Yapımı, Piyano, Arapça, Tiyatro, Hafıza Teknikleri, Model Uçak Yapımı, Gitar, Matematik, Satranç, Beden dili, El sanatları, Bağlama, Bilgisayar, Masa tenisi, Hızlı Okuma ve Anlama, Açık öğretim lise ve ortaokul destekleyici kurslardan oluşan toplam 21 kurs açılacaktı. Kursa gidiş gelişlerin daha rahat sağlanması için kursiyerlere ücretsiz servis imkanı da sunacağız” dedi. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tatvan Haberleri

Nemrut Kalderası'nda ayının saldırı girişimi cep telefonu kamerasına yansıdı
Molla Gıyaseddin şehadet yıl dönümünde rahmetle anılıyor
Nemrut'ta boz ayılar kamp kuranlara böyle saldırdı
Milyonlarca yıldızın Nemrut Krater Gölü'nün kar manzarasıyla buluşması
Kasapların elinden kaçtı gölün içinde itfaiye ekiplerine yakalandı