Telefonla dolandırıcılık yapan 2 kişi tutuklandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde vatandaşları telefon ile dolandırdıkları iddia edilen 4 kişi bankadan para çekmek üzereyken yakalandı.

İzmir’in Foça ilçesinde meydana gelen dolandırılıcılık olayı  ile ilgili olarak bir kişinin para çekmek istediği bilgisi üzerine Tarsus Kızılmurat Mahallesinde bulunan bir banka şubesinde para çekmek üzere bulunan A.D.(19), İ.E.(18), S.Y.(20) ve İ.K.(25) yakaladı.

Emniyete götürülen A.D.(19) ve İ.E.'nin (18) üzerinde çıkan bin 265 TL para muhafaza altına alındı. Zanlılar emniyetteki sorgularının ardından Tarsus Adliyesine sevk edildi.

Zanlılardan S.Y.(20) ve İ.K.(25) isimli şüpheliler serbest bırakılırken A.D.(19), İ.E.(18) mahkemece tutuklanarak Tarsus Cezaevine teslim edildi.  (A. Hakim Kurt - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tarsus Haberleri

Mersin’de 6 kişiyi öldüren zanlı yakalanacağı sırada intihar etti
HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Demir'den Tarsus'taki silahlı saldırıya ilişkin açıklama
Tarsus'taki silahlı saldırıya ilişkin Mersin Valiliğinden açıklama
Tarsus’ta esnaf ve tekstil sektörü temsilcileriyle buluştu
Mersin'in Tarsus ilçesinde hayırsever fırıncıdan örnek davranış