Termosifondan uyuşturucu çıktı

Van’da yapılan çalışma kapsamında durdurulan bir araçta 2 termosifona gizlenmiş vaziyette 54 kilo eroin, 8 kilo afyon sakızı ele geçirildi.

Van Gürpınar ilçesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan araçta 54 kilo 800 gram eroin ve 8 kilo 490 gram afyon sakızı ele geçirilirken 2 kişi gözaltına alındı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Gürpınar- Başkale Karayolu üzerinde oluşturulan uygulama noktasında 27 plaka sayılı otomobilin durumundan şüphelenilerek durdurulduğu belirtildi.

Açıklamada, "Narkotik Madde Arama Köpeği Şila ile birlikte yapılan detaylı aramada 2 adet termosifon içerisine zulalanmış 108 paket halinde toplam 54 kilo 800 gram eroin maddesi ile 11 paket halinde toplam 8 kilo 490 gram Afyon sakızı maddesi ele geçirildi." denildi.Elde edilen uyuşturucu maddeler ile ilgili olarak Ö.A ve M.P isimli 2 şahsın "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak Uyuşturucu Madde Nakletmek" suçundan yakalanarak gözaltına alındığı belirtilen açıklamada soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği belirtildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Van Haberleri

Biçerdöverin giremediği tarlalar tırpanlarla biçiliyor
HAKSİAD, il başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle Van'da bir araya geldi
Van’da bir lokantada patlama meydana geldi
Uzmanlardan uyarı: Çocuklara abur cubur tarzı yiyecekler yedirmeyin
Van'da kaçakçılık ve hırsızlık suçları operasyonunda 23 kişi tutuklandı