Terör şebekesi Gazeteci Latife Hanım'ın başörtüsüne el uzattı

​Siyonist terör şebekesi yaptığı katliamları örtbas etmek için gazetecilere yönelik saldırılarını artırırken Gazeteci Latife Abdullatif'in başörtüsüne el uzattı.

İşgal çetesinin başlattığı katliamın şiddetini artırırken,katliamlarını gizlemek için Gazze'de düzenlenen hava saldırısı ile basın kuruluşlarının kullandığı 15 katlı bina yerle bir etmişti.

İşgal çetesi Filistin'de başlattığı katliamın şiddetini artırırken işgalci terör devletinin askerleri, Kudüs'te Gazeteci Latife Abdullatif'e Hanım'ın el başörtüsüne el uzatıp başörtüsünü çıkardı. Olaya şahit olay Filistinli sivillerle işgalci siyonist askerleri arasında arasın da arbede yaşanmaya başlattı.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

Gazze Barış Kurulu üyeleri belli oldu!
İsrailin STK yasağı Gazze'de felaketi derinleştiriyor
O sadece bir sözcü değil ümmetin sesiydi
BM: Gazze'de durum felaket boyutunda
Onlarca silahlı milis HAMAS'a teslim oluyor