Terör şebekesi Gazeteci Latife Hanım'ın başörtüsüne el uzattı

​Siyonist terör şebekesi yaptığı katliamları örtbas etmek için gazetecilere yönelik saldırılarını artırırken Gazeteci Latife Abdullatif'in başörtüsüne el uzattı.

İşgal çetesinin başlattığı katliamın şiddetini artırırken,katliamlarını gizlemek için Gazze'de düzenlenen hava saldırısı ile basın kuruluşlarının kullandığı 15 katlı bina yerle bir etmişti.

İşgal çetesi Filistin'de başlattığı katliamın şiddetini artırırken işgalci terör devletinin askerleri, Kudüs'te Gazeteci Latife Abdullatif'e Hanım'ın el başörtüsüne el uzatıp başörtüsünü çıkardı. Olaya şahit olay Filistinli sivillerle işgalci siyonist askerleri arasında arasın da arbede yaşanmaya başlattı.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
HAMAS: Gazze'de savaş sona erdi, anlaşmaya bağlıyız
Kassam, siyonistleri teslim etti
HAMAS, 7 esiri Kızılhaç'a teslim etti
BM: israil'in saldırıları ve zorla yerinden etme emirlerine rağmen birçok insan Gazze'nin kuzeyinden ayrılmadı