TİGEM 145 teknik personel alımı yapacak

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere çeşitli pozisyonlarda çalıştırılmak üzere 145 personel alacağını duyurdu.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), taşra teşkilatlarında istihdam edilecek ziraat mühendisi, veteriner hekim, tekniker ve teknisyen pozisyonlarına ait sınav ve atama yönetmeliği hükümleri uyarınca 399 sayılı kanun hükmünde kararname kapsamında çalıştırılmak üzere çeşitli pozisyonlara yazılı ve sözlü sınav neticesinde açıktan atama yapılacak.

TİGEM, tarafından yapılan açıklamada, "Tarım Makinaları 5, Tarımsal Yapılar ve Sulama 20, Tarla Bitkileri 16, Bitki Koruma 2,  Bahçe Bitkileri 2,  Zootekni 8,  Veteriner Hekim 26,  Tekniker (Ziraat) 4,  Teknisyen (Ziraat) 6,  Tekniker (Radyoloji) 2, Tekniker (Elektrik) 14, Teknisyen (Elektrik) 10,  Tekniker (İnşaat) 5, Veteriner Sağlık Teknisyeni 25" pozisyonlarında alım yapılacak.

Başvurular, 21 Aralık 2020 ile 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığına elden veya posta (İadeli taahhütlü veya kargo) ile yapılacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

2025’te evlilikler azaldı, boşanmalar arttı
29 ilde FETÖ operasyonu: 63 şüpheli yakalandı
Meteoroloji’den kuvvetli yağış uyarısı
Bedelli askerlikte sınıflandırma sonuçları duyuruldu
Hizbullah Cemaati Rehberi Edip Gümüş'ten 17 Ocak Mesajı