TIR’lar kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Mardin’de iki TIR’ın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Mardin’in Nusaybin ile Kızıltepe ilçesi arasında bulunan tarihi İpekyolu’nda güvenlik nedeniyle tek şeride düşürülen yolda 2 TIR kafa kafaya çarpıştı.

Kaza, saat: 17.00 sıralarında yolun 20’inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tarihi İpekyolu üzerinde bulunan askeri karakolun güvenliği için tek şeride düşürülen yolda sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 33 CDU 01 ile 47 PL 895 plakalı TIR’lar, kafa kafaya çarpıştı.

Meydana gelen kazada her 2 TIR sürücüsü yaralandı. Yaralılar, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle yaklaşık bir saat araç trafiğine kapalı kalan uluslararası İpekyolu, TIR’ların yoldan çekilmesiyle tekrar açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin halkı: Kentte 10 gündür su yok, perişan olduk
Işık: Gençlerimize infak bilincini aşılamak için rızık kavramını iyice öğretmemiz lazım
Mardin’de kazada ağır yaralanan kişi 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Mardin’de sıvı metamfetamin ele geçirildi: 1 tutuklama
Aydın: Ramazanın ruhunu tüccarlar olarak yaşatabilmemiz gerekir