TKHK Başkanı Yeşilyurt’tan Vali Koçak’a ziyaret

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Hakkı Yeşilyurt, Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak’ı ziyaret etti.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Hakkı Yeşilyurt ve Uzm. Dr. Zafer Çukurova, Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak’ı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretin ardından Vali Koçak ve beraberindeki heyet Mardin Devlet Hastanesi yeni ve eski binalarında incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemeler esnasında İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Derviş ve Mardin Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Bayram Açan yapılan çalışmalar ile ilgili detaylı bilgi verdi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin halkı: Kentte 10 gündür su yok, perişan olduk
Işık: Gençlerimize infak bilincini aşılamak için rızık kavramını iyice öğretmemiz lazım
Mardin’de kazada ağır yaralanan kişi 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Mardin’de sıvı metamfetamin ele geçirildi: 1 tutuklama
Aydın: Ramazanın ruhunu tüccarlar olarak yaşatabilmemiz gerekir