TPAO’dan yeni petrol hamlesi

TPAO, Adıyaman sınırları içinde kalan petrol işletme ruhsat sahasında genişletme yapılması kararlaştırılırken, Siirt'in Kurtalan ilçesi ile Batman'ın Kozluk ilçesindeki petrol arama ve işletme sahalarında da kamulaştırma kararları verildi.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının (TPAO) Adıyaman sınırları içinde kalan petrol işletme ruhsat sahasında genişletme yapılması kararlaştırıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün yeni kararı, Resmi Gazete 'de yayımlandı.

Siirt'in Kurtalan ilçesinde, 14 bin 497 metrekarelik kısmının kamulaştırılmasına karar verildi.

Batman'ın Kozluk ilçesi, Kumlupınar köyünde de 13 bin 779 metrekarelik kısmının kamulaştırılması kararlaştırıldı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Motorine 7,67 TL, benzine 2,29 TL zam yolda
Uygulama nasıl olacak
40 meslek için Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu getirildi
Altın sert çakıldı, 4 ayın dibini gördü
Motorine 6,69 lira zam, motorin fiyatının 70 liraya kadar çıkacak