Trump’un çelişkili açıklamaları ABD kamuoyunun da kafasını karıştırdı

ABD Başkanı Donald Trump’un, Coronavirus salgınıyla ilgili Çin hakkında yaptığı birbiriyle çelişen açıklamalar, ABD kamuoyunun da kafasını karıştırdı.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınında Çin’i sorumlu tutan Trump, kısa aralıklarla yaptığı çelişkili açıklamalarla dikkat çekiyor.

Coronavirus salgınının Çin’in Wuhan kentindeki bir laboratuvarda ortaya çıktığına dair ellerinde kanıt olduğunu savunarak, Çin’in dünyayı yanılttığını savunan Trump, bu kez Çin’in virüsü kasten ortaya çıkarmadığını savundu.

Trump’un bu çelişkili açıklamaları kamuoyu tarafından seçim yatırımları olarak değerlendiriliyor. Coronavirus salgınına ilişkin değerlendirmede bulunan Trump, “İstihbarat raporlarından anlıyoruz ki, Çin'de kötü şeyler oldu. Bununla yüzleşelim. Çin, bunu kasten ortaya çıkarmadı ama virüs bir şekilde oradan çıktı.” dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Abd Haberleri

Dünya elitlerinin ahlaksızlığını ortaya çıkaran karanlık ağ
Şehadetinin 61'inci yılında muvahhid bir direniş sesi: Malcolm X
Epstein dosyası: Zengin elit sapkınlığı ve siyonist rejim bağlantısı
Epstein’in siyonist israil rejimine yardım ettiği ortaya çıktı
Epstein dosyaları açıldı, "ahlaki çürüme" tartışması büyüdü