TUBİM toplantısı yapıldı

Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Mardin İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Mardin İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Mardin Valisi Mustafa Yaman başkanlığında yapıldı.

Valilik Nişli Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve kurul üyelerinin tamamının hazır bulunduğu toplantıda ilk olarak kısa bilgilendirilmelerde bulunuldu, ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Toplantıda, 2016 yılının madde bağımlılığı ile mücadele yılı olması ve bu konuda farkındalığın arttırılması için il genelinde çalışmalar yapılması planlanarak bazı kararlar alındı.

Toplantıda, bağımlılıkla mücadele faaliyetlerinin daha kapsamlı bir şekilde yürütülmesi kararlaştırıldı.  (M. Salih Keskin – İLKHA)

 





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin’de altyapı çalışmaları sonrası onarılmayan çukuru halk kendi imkanlarıyla kapattı
Aile kurumu canlı tutulursa sağlıklı bir nesil yetişir
Rehber Gençlik Topluluğu: Üniversiteli öğrencilere helal dairesi içerisinde manevi aktiviteler sunuyoruz
Mardin’de kuru meyve ve kurutmalık ürünler tezgahlarda
Boykot hiçbir zaman insanlığın gündeminden düşmemeli