Türkiye ile Irak arasındaki uçak seferleri yarın itibariyle durdurulacak

​Irak Sivil Havacılık Kurumu, Türkiye ile Irak arasındaki tüm uçuşların 3 Ekim’nden itibaren Coronavirus nedeniyle yeniden durdurulacağını duyurdu.

Irak Sivil Havacılık Kurumu tarafından Kürdistan Bölgesi ve Irak’taki tüm seyahat acentalarına gönderilen e-posta notunda, 3 Ekim 2020’den itibaren Irak ile Türkiye arasındaki tüm uçak seferlerini salgın nedeniyle yeniden durudurulacağı belirtildi.

Bilgi notunda, sözkonusu seferlerin Türkiye’ye dönecek Türkiye vatandaşlarını kapsamadığı ifade edildi.

Covid-19 salgını nedeniyle Irak ile mart ayında tüm uçuşlar durdurulmuştu. Irak ve Türkiye’de artak Coronavirus vakaları nedeniyle 1 Eylül olarak belirlenen süre daha sonra 1 Kasım 2020 olarak revize edilmişti.

Ancak Erbil ile İstanbul arasındaki uçak seferleri 24 Eylül’de başlamıştı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!
Zorunlu kış lastiği uygulaması 15 Kasım'da başlayacak