Türkiye Yapımı Silahlar Yemen’de Ele Geçirildi

Yemen’de güvenlik güçleri tarafından Türkiye yapımı çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiği ajanslara son dakika bilgisi olarak geçti.

ABD merkezli yayın yapan “Worldnews”  adlı haber sitesi Yemen yerel kaynaklarına dayandırdığı habere göre Türkiye yapımı çok sayıda silaha el konuldu.

Sitede yer alan haberlere göre Yemen Savunma Bakanlığı’na bağlı birliklerin Kızıl Deniz’de bulunan bir gemiye düzenledikleri baskında 20 bin Türkiye imalatlı silahın ele geçirildiği bildirildi.

Aynı kaynak bu son baskınla beraber Türkiye yapımı silahların 5. kez Yemen’de ele geçirildiği ve bu silahların yasadışı yollarla Yemen’e sokulduğu öğrenildi.  (Hürseda Haber)

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yemen Haberleri

Yemen Başbakanı ve bazı bakanlar siyonist rejim saldırısında şehit oldu
İşgal altındaki hedefler başarıyla vurulmuştur
Ensarullah'tan "Ben Gurion Havalimanı"na balistik füze
Amerika, Yemen’e boyun eğmek zorunda kaldı
ABD savaş uçağı Ensarullah'ın füzelerinden kaçarken denize düştü