Türkiye'den "Kazımi" açıklaması: Saldırıyı en güçlü şekilde kınıyoruz

Dışişleri Bakanlığı, Irak Başbakanı Mustafa Kazımi'nin konutuna insansız hava araçlarıyla yapılan saldırıyı güçlü şekilde kınadı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Irak Başbakanı el-Kazımi'nin evine drone saldırısı

"Irak Başbakanı Mustafa Kazımi’nin konutuna bugün (7 Kasım) sabaha karşı insansız hava araçlarıyla yapılan terör saldırısını en güçlü şekilde kınıyoruz.

Irak’ın egemenliğine ve istikrarına zarar vermeyi hedeflediği açık olan bu korkakça saldırının faillerinin en kısa sürede tespit edilerek adalet önünde hesap vermelerinin sağlanmasını temenni ediyoruz.

Türkiye, kaynağı ne olursa olsun terörle mücadelesinde Irak halkı ve devletinin yanında yer almaya devam edecektir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri

Filistin Büyükelçisinden HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’na ziyaret
Bedeli ne olursa olsun insani koridor açılmalı
"Gazze, insanlığın kalbidir"
Ankara'dan çağrı: Söz değil, somut adımlar bekliyoruz!
Gazze'ye insani koridor çağrısında bulundular