Twitter, Türkiye'de denemesi yapılan Reaksiyon özeliğini geçici olarak durdurdu

Twitter, ilk olarak Türkiye’de test etmeye başladığı ‘tweet’lere emojilerle tepki verme özelliği Reactions’ı birkaç teknik sorunu düzeltmek için geçici olarak duraklattığını açıkladı.

"Gerçekten ne düşündüğünüzü bize bildirmek için Beğen'e uzunca basın" paylaşımıyla Twitter'daki beğeni butonunu çeşitlendiren Twitter, şu açıklamayı yapmıştı:

Şimdi belirli bir süre için Türkiye'de Twitter Reaksiyonlarını test ediyoruz. Bunu gördüğünüzde, gerçekten ne düşündüğünüzü bize bildirmek için Beğen'e uzunca basın. Önümüzdeki günlerde Türkiye'de Twitter kullananların yüzde 90'ına iOS, Android ve web üzerinden Reaksiyonlar testini sunacağız.

Son sekiz günde olumlu ve olumsuz pek çok yorum alan 'Reaksiyon', Twitter'ın bugünkü paylaşımıyla durduruldu.

Twitter'da yapılan paylaşımda, "Birkaç teknik sorunu düzeltmek için Türkiye'deki Reaksiyonlar testini geçici olarak duraklatıyoruz. Sabrınız için teşekkürler!" denildi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hac kesin kayıtlarında bugün son gün
Tam Güneş Tutulması başlıyor
Güneydoğu'da toz taşınımı bekleniyor
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?
Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?