“Ücret karşılığı hibe desteği garanti edenlere itibar etmeyin”

Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, ücret karşılığında hibe desteği garantisiyle proje danışmanlık desteği verme teklifinde bulunan kişilere itibar edilmemesi uyarısında bulundu.

Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Genç Çiftçi hibe duyurularının ardından ortaya çıkan dolandırıcılara karşı uyarılarda bulundu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Son günlerde, Bakanlığımızın Genç Çiftçi ve diğer mali destek veren kurumlarla ilişkili olduğu, yetkilendirildiği veya akredite edildiği bilgisi vererek belirli bir ücret karşılığında proje danışmanlık desteği verme teklifinde bulunan veya destek kazanma garantisi vaat eden kişi ve firmaların faaliyetleri duyulmaktadır. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının İl ve İlçe Müdürlüklerinin bu yönde bağlantılı olduğu herhangi bir firma bulunmamakta olup, bu tür kişilere itibar edilmemesi önemle duyurulur.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü
Batman'da Dünya Yetimler Günü'ne özel iftar etkinliği
Dane mısır üreticilerine ekim öncesi bilgilendirme toplantısı