Çınar'da genç kız umre parasını Gazze'ye bağışladı

Çınar'da medreseden mezun olduktan sonra ailesi tarafından Umre ile hediyendirilen genç kız, Umre parasını Umut Kervanı aracılığıyla Gazze'ye bağışladı.

Ailesi tarafından medrese eğitimini tamamladıktan sonra Umre ile ödüllendirilen genç kız, Umreye gideceği parayı Umut Kervanı aracılığıyla Gazze'ye bağışladı.

Umut Kervanı Çınar temsilcisi Adem Yaşar yaptığı açıklamada, "Şüheda kardeşimiz icazet hediyesi olarak ailesinin verdiği umre parasını Gazze'deki kardeşlerimize ulaştırmak için Umut Kervanı Çınar temsilciğini başvurdu. Allah'ın izniyle biz de kardeşimizin isteğini yerine getirip Gazze'deki kardeşlerimize ulaştıracağız. Allah kabul etsin, Rabbim Umre yapmış gibi mükafatlandırsın." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun
Ortaşar (Elwendî) köyünden HALİME TEMİZ vefat etmiştir
Yıllarca (Gogwerîn) Köyü Qaliğ Mezrasından HAVVA AKYOL vefat etmiştir.
HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanından Ramazan Bayramı mesajı
Yetimler Vakfı Çınar Temsilciliğinden 64 yetim aileye yardım