Umut Kervanı Gazzeli gazilere tekerlekli sandalye yardımında bulundu

Umut Kervanı, Filistin'de "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterilerinde yaralanan gazilere tekerlekli sandalye ve kol değneği yardımında bulundu.

Gazze'de "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterileri sırasında yaralanan ve tedavi için Türkiye'ye gelen gazilerle 17 Ekim 2019 tarihinde Umut Kervanı tarafından düzenlenen "Gazeli kardeşlerimizle yardımlaşma ve dayanışma" programında toplanan ve aynı gece Rehber TV'de yaptıkları program sonrasında hayırseverlerden gelen yardımlar kapsamında Gazzeli gazilere 25 adet tekerlekli sandalye ve 50 adet kol değneği ulaştırıldı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Umut Kervanı genel merkezi, "17 Ekim 2019 tarihinde Rehber TV'de yayınlanan 'Umut Kervanı' isimli programında dile getirdiğimiz 'Büyük Dönüş Yürüyüşü'nde yaralanan Filistinli kardeşlerimiz için hayırseverlerden gelen nakdi yardımları Filistin Gazze'deki gazilere ulaştırdık. Bu kapsamda 25 adet sandalye ve 50 adet kol değneği ulaştırıldı. Gazze'nin içinde dağıttığımız bu yardımları bizleri memnun etmiştir. Büyük Gazze Dönüşü Yürüyüşünde Yaralanan ve Türkiye'de tedavileri süren kardeşlerimiz var. Bu sebeple inşallah 2 yaralı kardeşimize protez bacak yapmak için ve hayata tutunmaları için de çalışmalar devam ediyor." ifadelerine yer verdi.

Umut Kervanı yapılan yardımlarda katkısı olan hayırseverlere de teşekkür etti.

İLKHA






















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu 33 yıl işgal zindanlarında kalan Mahmud İsa'nın düğününe katıldı
HAKSİAD Genel Merkezi’nde bankacılık ve inovasyon buluşması
İslami kimlik cezalandırılıyor
HÜDA PAR’dan gıyabi cenaze namazı çağrısı
Halk yılbaşı kutlamasına nasıl bakıyor?