Umut Kervanı Vakfı, Çınar'da 160 aileye yardımda bulundu

Umut Kervanı Vakfı Çınar ilçemizde ihtiyaç sahibi 160 aileye gıda yardımında bulundu.

Umut Kervanı Vakfı tarafından Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde aralarında Suriyelilerin de bulunduğu ihtiyaç sahibi 160 aileye temel gıda malzemesi ile giyecek yardımında bulunuldu.

Yapılan yardımlarla ilgili açıklamada bulunan Umut kervanı Vakfı Çınar temsilcisi Vedat aydın, “Yardımlarımız içerisinde başta gıda yardımı olmak üzere, beyaz eşya ve bazı ev ürünleri bulunmaktadır. Ramazan ayı münasebeti ile gerek Çınar’da ve Çınar’ın köylerinde tespit olduğumuz muhtaç ailelere 160 paket gıda yardımında bulunduk. İnşallah bundan sonrada yardımlarımız düzenli bir şekilde devam edecek.“ dedi.

Hayırsever vatandaşların yardım miktarını artırdıkça ihtiyaç sahibi daha fazla aileye yardım ulaştıracaklarını belirten Aydın, varlıklı Müslümanlara bu konuda daha fazla iş düştüğünü ifade etti.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Çınar ilçemiz Yeni Mahalleden Şehmus Oral'ın gelini CELİLE ORAL vefat etmiştir
Gazi Mahallesinden AYDIN DUMAN vefat etmiştir
Çınar ilçemizden RAMAZAN ÖZCAN ve MUSTAFA ESEN vefat etmiştir
Diyarbakır tanıtım günlerinde 'Çınar' ilçemizde yerini aldı
Çınar'da 2 araç çarpıştı, 3 yaralı