Umut Kervanı'ndan Ramazan ayı öncesi hayırseverlere yardım çağrısı

Diyarbakır Umut Kervanı, Ramazan'da ihtiyaç sahiplerine yapacakları yardım için hayırseverlere çağrıda bulundu.

Yurt içi ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine umut olan Umut Kervanı, Ramazan ayında yapacak yardımlar için çalışmalarını başlattı.

Diyarbakır'da hayırseverler ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü vazifesini gören Diyarbakır Umut Kervanı, hayırseverlere çağrıda bulundu.

Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Elelçi, Ramazan ayı için çalışmalarının startını verdiklerini belirtti.

 Elelçi, "Malumunuz Ramazan ayı bereket ayıdır. Bu ayda hayırseverlerin yapacağı yardımlar muhtaç aileler açısından çok önemlidir. Bize başvuran binlerce mağdur ailenin gözü Ramazan ayında verilecek fitre ve zekattadır. Yani muhtaç ailelerimizin Ramazan ayında beklentileri çoktur." dedi.

"Tüm hayırseverleri ihtiyaç sahibi ailelerin beklentilerine katkı sunmaya davet ediyorum"

Her Ramazan ayında Umut Kervanı olarak yardım çalışmalarını gerçekleştirdiklerini hatırlatan Elelçi, şunları söyledi:

" Tüm üye ve gönüllülerimizle birlikte Ramazan ayı çalışmalarını başlattık. İlk olarak Ramazan öncesi yakın bir zamanda mağdur, muhtaç, yoksul ve kimsesiz durumda olan ailelerimize gıda paketleri, kırmızı et ve hayır severlerin verecekleri başka yardımları iftar ve sahurlara ulaştıracağız inşallah. Hayırseverlerin de bu çalışmaları gelip görmelerini ve yardım ulaştırdığımız ailelere birlikte giderek hayra ortak olmalarını istiyoruz. İnşallah bu Ramazan'ın bereketinden hepimiz istifade ederiz. Ramazan umuttur, dolayısıyla tüm hayırseverleri bu umuda ve beklentiye katkı sunmaya davet ediyorum. Şimdiden yapacakları yardımları Rabbim kendi katında kabul etsin."






















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Batman-Diyarbakır yolunda meyve suyu yüklü tır devrildi
Diyarbakır’da 217 bin 608 kök kenevir ve skunk imha edildi
Diyarbakır’da binlerce kök kenevir ile 25 kilo 600 gram esrar ele geçirildi
Diyarbakır'da şehir içi minibüsü seyir halindeyken yandı
Meralar enerji yatırımlarına değil, gelecek kuşaklara bırakılacak ortak mirastır