Umut Kervanından Tatvan'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Umut Kervanı Vakfı, Bitlis'in Tatvan ilçesinde onlarca ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulundu.

Umut Kervanı Vakfı, bir yandan Arakanlı Müslümanlar için başlattığı yardım kampanyasını sürdürürken, bir yandan da Türkiye'deki il, ilçe, bağlı köy ve beldelerde ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarına devam ediyor.

Bu kapsamda, Umut Kervanı Vakfı tarafından Bitlis'in Tatvan ilçesinde onlarca ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunuldu.

Vakfın Tatvan'daki temsilcisi Yücel Oktay, en ücra köşelerde dahi tespit etikleri ihtiyaç sahibi ailelere imkânları dâhilinde yardımda bulunduklarını belirtti.

Hayırseverlere, ihtiyaç sahibi ailelerin sıkıntılarının giderilmesi için çağrıda bulunan Yücel, "Umut Kervanı Vakfının Arakanlı Müslümanlar için başlattığı yardım kampanyası için çalışmalar yürütüyoruz. Bunun yanında da ilçemizde bulunan ve tespit etiğimiz ihtiyaç sahibi aileler var. Bu ailelerin sofrasına sıcak bir tas çorba götürmek için çalışıyoruz. Fakat ihtiyaç sahibi insanlarımızın sayısı çok olunca hepsine yardım ulaştıramıyoruz. Buna imkânımız yetmiyor. Neticede bizler hayırseverlerden ne kadar yardım alırsak o kadar aileye ulaşabiliriz. Bundan dolayı daha çok aileye ulaşmak ve onların mağduriyetlerini gidermek için hayırseverlerimizin yardımını bekliyoruz. Bu ay da ilçemizde onlarca aileye gıda yardımında bulunduk." dedi. (Şükrü Tontaş - İLKHA)










 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tatvan Haberleri

Nemrut'ta boz ayılar kamp kuranlara böyle saldırdı
Milyonlarca yıldızın Nemrut Krater Gölü'nün kar manzarasıyla buluşması
Kasapların elinden kaçtı gölün içinde itfaiye ekiplerine yakalandı
Hastane ihmali iddiasıyla yaşam mücadelesi veren genç kızın ailesinden yetkililere çağrı
Uçurumda mahsur kalan eşeği itfaiye ekipleri kurtardı