Ürdün Kralı Abdullah Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Haşimi Kralı 2'nciAbdullah ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, davetine icabetle Türkiye'ye resmî ziyarette bulunan Ürdün Haşimi Kralı 2'nci Abdullah ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.

Görüşme öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Haşimi Kralı Abdullah’ı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde düzenlenen resmî törenle karşıladı. Karşılamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Ürdün Kralı II. Abdullah'ın eşi Kraliçe Rania da yer aldı.

Türkiye ve Ürdün bayrakları önünde basın mensuplarına görüntü veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kral Abdullah, daha sonra baş başa görüşmeye geçti.

İLKHA








 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri

Filistin Büyükelçisinden HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’na ziyaret
Bedeli ne olursa olsun insani koridor açılmalı
"Gazze, insanlığın kalbidir"
Ankara'dan çağrı: Söz değil, somut adımlar bekliyoruz!
Gazze'ye insani koridor çağrısında bulundular