ŞANLIURFA - Memur-Sen`in Türkiye genelinde başlattığı imza kampanyasına destek gelmeye devam ediyor. Mustazaflar Cemiyeti Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Kışlar ve Şanlıurfa Yardım Eli Derneği (YAR-DER) başkanı İ.Halil Bilen Memur-Sen`in imza kampanyası için açılan standı ziyaret etti.
Dernek başkanlarına derneklerin üye ve gönüllüleri eşlik ederken stantta Memur-Sen Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mahmut Atçı ve Diyanet-Sen Şanlıurfa Şubesi Başkanı Abdümecid Aksan hazır bulundu.
Başlatılan imza kampanyasını önemsediklerini belirten Mustazaflar Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mehmet Kışlar, sonuna kadar bu imza kampanyasını desteklediklerini belirtti. Daha sonra derneklerin üye ve gönüllüleri tek tek imza atarak kampanyaya destek verdi. (Mehmet Demir - İLKHA)
Urfa'daki STK'lardan Memur-Sen'in imza kampanyasına destek
Memur-Sen tarafından Türkiye geneli başlatılan imza kampanyasına Mustazaflar Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi ve Şanlıurfa Yardım Eli Derneği`nden destek geldi.
İlk yorum yazan siz olun
Şanlıurfa Haberleri
Şanlıurfa'da toplu taşımaya zam: Tam biniş 30 TL oldu
Şanlıurfa Şehir Hastanesi 3 Ekim'de hizmete açılacak
Şanlıurfa'da jandarma kılığına girerek 12 kilo altın ve 2 milyon TL çaldılar
Şanlıurfa'da 18 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Otoyolda ters yönde ilerleyen çekici sürücüsüne 90 bin lira ceza