Uzman çavuş ahlaksızlığına tepkiler devam ediyor

Bingöl'de uzman çavuşlar tarafından on dört yaşındaki bir kızın taciz edilmesine tepkiler devam ediyor.

BİNGÖL - Bingöl'de uzman çavuşlar tarafından bir kızın taciz edilmesi olayı Bingöl Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) il örgütü tarafından protesto edildi.

Aralarında Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eşbaşkanı Gültan Kışanak ve Grup Başkanvekili İdris Baluken'in de bulunduğu bir grup, BDP il binası önünden başlayarak Adliye binasına kadar yürüdü.

Burada toplanan gruba hitaben bir konuşma yapan BDP Eşbaşkanı Gültan Kışanak, nöbetçi mahkeme tarafından verilen kararı kınadıklarını belirterek, E.A.'nın gönül rızası olduğu gerekçesiyle serbest bırakılan uzman çavuşların tekrar tutuklanması gerektiğini söyledi.

Kışanak, "14 yaşındaki kız çocuğuna ellerinde devletin silahları bulunan kişiler tarafından cinsel istismar ve tecavüz ediliyor ve tabelasında Adalet sarayı yazan bu kurum yetkilileri zanlıları serbest bırakıyor. Böyle adalet anlayışı olmaz" şeklinde konuştu.(Nihat Kanat-İLKHA)

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri

GES projeleri köylüyü mağdur etmeyecek şekilde planlanmalı
HÜDA PAR Sosyal İşler Başkanlığı’ndan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” mesajı
Diyarbakır – İstanbul arasında hızlı tren hattı olmalı
Asgari ücretle aile geçindirmek imkânsız!
Binlerce mahkûm adalet bekliyor