Vali Aksoy firar yaşanan cezaevinde incelemelerde bulunuyor video

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, firar olayının yaşandığı D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kumunda incelemelerde bulunuyor.

Diyarbakır D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevinde PKK'li 6 makumun firar ettiği haberlerinin ardından buraya gelen Vali Hüseyin Aksoy incelemelerine devam ediyor.

Yaklaşık 2 saattir cezaevinde incelemelerde bulunan Vali Aksoy'a Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz da eşlik ediyor. Firar olayıyla ilgili henüz resmi bir açıklama da yapılmış değil.  

Bugün firar eden 6 kişiden 3'ünün 2013 yılında Bingöl M Tipi Cezaevinden de kaçtığı fakat daha sonra yakalandıkları da biliniyor.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir