Vali Güzeloğlu'ndan Yasin Börü mesajı

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Yasin Börü'nün 5 yıl önce fakir ve gariplere kurban eti dağıtırken PKK tarafından şehid edildiğini belirterek "Onu asla unutmayacağız. Ruhu şad, makamı cennet olsun." dedi.

Diyarbakır Valisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Yasin Börü'ye ilişkin bir mesaj yayımladı.

Vali Güzeloğlu, "Terör örgütü PKK, Yasin Börü'yü beş yıl önce fakir ve gariplere kurban eti dağıtırken şehit etti. Masum ve mazlum olan Yasin evladımızı rahmetle anıyorum. O'nu asla unutmayacağız. Ruhu şad, makamı cennet olsun. Terörü ve destekçilerini lanetliyorum." ifadelerini kullandı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır'da 10 yıldır ailesiyle ev yapımı turşu hazırlıyor
Diyarbakır'da şehir içi yollarda hız sınırları yeniden düzenlendi
C-11 otobüs saatleri Diyarbakır
Süresiz nafaka kaldırıldı: Makul ve ölçülü bir sistem kurulmalı
HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç’ten Gazi Yaşargil Hastanesi ve şehir hastanesi çağrısı