Valilikten dolandırıcılık uyarısı

Batman’da vali ve bazı kurum yöneticilerinin ismini kullanarak yardım toplayan kişilere karşı dikkatli olunması yönünde uyarılarda bulunuldu.

Batman'da bazı kişililerin, vali veya başka kurum müdürlerinin ismini kullanarak yardım adı altında iş adamlarından para istendiğinin tespit edilmesi üzerine valilikten açıklama geldi.

Batman Valiliği ve kurumların böyle bir yardım toplama yöntemlerinin bulunmadığı belirtilen açıklamada, “Zaman zaman ilimizden veya başka illerden art niyetli kişilerin kendilerini Batman Valisi veya başka bir kamu kurumunun yöneticisi olduğunu tanıtarak, yardım talebi adı altında iş adamlarından para istediğine dair duyumlar alınmaktadır. Batman Valiliği’nin veya herhangi bir kamu kurumunun iş adamlarından ya da vatandaşlarımızdan herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir yöntemi bulunmamaktadır.” denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Muhtaç, engelli veya diğer başvuru sahibi tüm vatandaşlarımıza yardımlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız tarafından yapılmaktadır. Valiliğimizin, herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın ise Batman Valiliği’nin (04882131001), Emniyet Müdürlüğü’nün (155) veya Jandarma Komutanlığı’nın (156) numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunması rica olunur.”

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin Yıldız Kent site sakinleri: 3 aydan beri suyumuz yok, sürekli satın almak zorunda kalıyoruz
Mardin'de 6 kiloluk dev böbrek ameliyatla alındı
Mardin'de doktor, hasta yakını tarafından darp edildi
Emekli İmam Yağmurcu, 36 yıldır sürdürdüğü aktarcılıkla şifaya vesile oluyor
Mardin'de halk Gazze için duada buluştu