Van’da FETÖ/PDY operasyonu: 2 kişi gözaltına alındı

İpekyolu ilçesine bağlı Halilağa Mahallesi’nde bir eve yapılan operasyonda haklarında arama kararı bulunan FETÖ/PDY mensubu oldukları belirtilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Olayla ilgili Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “FETÖ Silahlı Terör Örgütü Üyeliği suçundan aranma kayıtları bulunan M.D. ve F.D. isimli 2 şüpheliye yönelik olarak; Van Mit Bölge Daire Başkanlığı ile Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Görevlilerimizce müşterek gerçekleştirilen operasyonda, ilimiz İpekyolu ilçesi Halilağa Mahallesi’nde bir ikamette 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüphelilerin üzerinde ve ikamette yapılan aramada, M.D. adına düzenlenmiş sahte kimlik kartı belgesi ele geçirilmiştir.” denildi.

Gözaltına alınan FETÖ/PDY üyesi şüphelilerinin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecekleri belirtildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Van Haberleri

Umut Kervanı’ndan Van’da ihtiyaç sahiplerine kışlık giyim yardımı
Van’da silahlı kavga: Baba-oğul hayatını kaybetti
Van'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı
Kemalizm'in Kürtçe algısı bir düşünce biçimi değil; oyalayıcıdır
Medresetü'z Zehra gerçekleşseydi bugünkü kimlik ve dil temelli ayrışmaların büyük kısmı yaşanmayabilirdi