Van’da kaçak ilaç ele geçirildi

Van'da piyasa değeri 90 bin TL olan 600 adet kaçak ilaç ele geçirildi.

Van’ın Tuşba ilçesinde kargo aktarım merkezinde yapılan aramada, piyasa değeri 90 bin TL olan 600 adet kaçak olduğu değerlendirilen ilaç ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Tuşba ilçesi Seyrantepe Mahallesi’nde faaliyet gösteren kargo aktarım merkezinde arama yapıldı.

Aramada, piyasa değeri yaklaşık 90 bin TL olan toplam 600 adet kaçak olduğu değerlendirilen ilaç ele geçirildi. Elde edilen ilaç ile ilgili olarak şüpheli ve şüphelilerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam edildiği belirtildi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Van Haberleri

Van’da silahlı kavga: Baba-oğul hayatını kaybetti
Van'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı
Kemalizm'in Kürtçe algısı bir düşünce biçimi değil; oyalayıcıdır
Medresetü'z Zehra gerçekleşseydi bugünkü kimlik ve dil temelli ayrışmaların büyük kısmı yaşanmayabilirdi
Kürd meselesi adalet temelinde çözülür