Van’da müftülük personellerine seminer verildi

Van’da ilçe müftülük büro personeline mer’i mevzuatta yapılan değişiklikleri konu alan bir seminer verildi.

Van il ve ilçe müftülükleri arasında idari konularda koordinasyonu sağlamak, mer’i mevzuatta yapılan değişiklikleri değerlendirmek amacıyla İl Müftülük binasında bir seminer verildi.

Seminerde kısa bir konuşma yapan İl Müftüsü Nimetullah Arvas, müftülük çalışanlarına işlerinde daha gayretli olmaları tavsiyesinde bulunarak, “Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde memur olmak bir erdemdir. Bundan dolayı şükretmemiz lazım. Müftülük işlerinde daha gayretli ve daha dikkatli olmalıyız.” dedi.

Yapılan konuşmasının ardından din hizmetleri, idari mali işler personel hizmetleri ve hac umre konularında personele çeşitli bilgiler verildi. (İLKHA)



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Van Haberleri

Van’da silahlı kavga: Baba-oğul hayatını kaybetti
Van'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı
Kemalizm'in Kürtçe algısı bir düşünce biçimi değil; oyalayıcıdır
Medresetü'z Zehra gerçekleşseydi bugünkü kimlik ve dil temelli ayrışmaların büyük kısmı yaşanmayabilirdi
Kürd meselesi adalet temelinde çözülür