Van'da Polis Trafikte Telefon Faciasına Neden Oluyordu

Trafikte seyir halinde iken telefon ile konuşan polis, neredeyse bir faciaya yol açıyordu.

VAN - Van'da dün akşam saat 20.00 sıralarında Şabaniye Mahallesi yeni çevre yolunda sebze hali çatak durağı istikametinde seyreden 65 NC 340 plakalı araç, Seyit Fehim Camii Kavşağından yola kontrolsüz giren ve virajı alamayan 06 GFJ 62 plakalı araca arkadan çarptı.

Görgü tanıklarının ve arkadan çarpan araçta bulunan Fırat Bilgin ve Fatih Orhan'ın verdikleri bilgiye göre yan yoldan ana yola giriş yapan aracın sürücüsü yola hem kontrolsüz girdi hem de dönüş alırken elinde telefon ile konuşuyordu. Yola kontrolsüz girdiği ve polis olduğu ifade edilen sürücü olay ile ilgili bilgi vermezken çarpan kişilerin iddialarına da itiraz etmediği görüldü.

Çarpma sonrası elindeki telefondan dolayı direksiyon hâkimiyetini kaybeden 06 FJ 62 plakalı aracın sürücüsü aracı önce sağ kaldırıma sonra yolları bölen orta refüje bindirdi.


Kaza da can kaybı ve yaralanma olmazken her iki araçta da ciddi hasar meydan geldiği görüldü. (Fikret Özkan - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Van Haberleri

Van’da silahlı kavga: Baba-oğul hayatını kaybetti
Van'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı
Kemalizm'in Kürtçe algısı bir düşünce biçimi değil; oyalayıcıdır
Medresetü'z Zehra gerçekleşseydi bugünkü kimlik ve dil temelli ayrışmaların büyük kısmı yaşanmayabilirdi
Kürd meselesi adalet temelinde çözülür