Van’da seyyar satıcılara yönelik denetim gerçekleştirildi

Van’ın İpekyolu ilçesinde, Ordu caddesindeki seyyar satıcılara ve esnafın kaldırım işgaline karşı ortak denetim gerçekleştirildi.

Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Koordinasyonu, Kolluk Kuvvetleri desteği ve İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimler sonucunda, tespit edilen olumsuzluklara müdahalede bulunularak gerekli işlemler yapıldı.

Coronavirus tedbirlerinin de yaygın olarak alındığı Van’da, Zabıta denetimleri de sıklaştırıldı. Bu çalışmalar kapsamından Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Koordinasyonu, Kolluk Kuvvetleri desteği ve İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen ortak denetimlerde, kentin merkezi caddelerinden biri olan Ordu Caddesi’nde, esnafın kaldırım işgali ile seyyar satıcıların gelişigüzel satış yapmalarına engel olunarak müdahalede bulunuldu.

Amaçlarının sağlıklı koşullarda tüketiciye ürünlerin ulaştırılması ve kaldırım işgaline son verilmesi olduğunu belirten İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, çalışmalarının devam edeceğini belirttiler.














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Van Haberleri

Biçerdöverin giremediği tarlalar tırpanlarla biçiliyor
HAKSİAD, il başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle Van'da bir araya geldi
Van’da bir lokantada patlama meydana geldi
Uzmanlardan uyarı: Çocuklara abur cubur tarzı yiyecekler yedirmeyin
Van'da kaçakçılık ve hırsızlık suçları operasyonunda 23 kişi tutuklandı