Van'daki kavgada 5 şüpheli tutuklandı

Van'da alacak-verecek meselesi nedeniyle çıkan ve bir kişinin hayatını kaybettiği kavgaya ilişkin olarak 5 şüpheli tutuklandı.

Van'ın merkez Tuşba ilçesi Seyrantepe Mahallesi'nde, alacak-verecek meselesi nedeniyle 30 Kasım günü çıkan ve bir kişinin hayatını kaybettiği kavgaya ilişkin olarak 5 şüpheli tutuklandı.

30 Kasım günü, Tuşba ilçesi Seyrantepe Mahallesi'nde bulunan açık oto pazarında G. ve A. aileleri arasında daha önceden aralarında bulunan ticari ilişkilerinden doğan alacak-verecek nedeniyle kavga çıktığı hatırlatılan emniyet açıklamasında olaya ilişkin olarak 5 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Silahlı, bıçaklı ve sopadan dolayı yaralanan 7 şahıstan A.G. isimli kişi kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmesi olay ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerince şüpheli/şüphelilerinin kimlik tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında; karşılıklı olarak 2 aile arasında gerçekleşen olayda yaralanan kişilerinde olaya karıştıkları tespit edilmesi üzerine, olaya karışan ve yaralı olan 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüpheliler ile birlikte; 2 adet av tüfeği, bir adet bıçak, 35 adet av tüfeği fişeği, çok sayıda sopa ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan 6 şüpheliden O.G. cumhuriyet Başsavcılığından serbest; Ş.A., S.A., M.A., Y.A. ve M.A. isimli 5 şüpheli 'Kasten Adam Öldürmek' suçundan tutuklanmıştır" denildi.

İLKHA




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Van Haberleri

Biçerdöverin giremediği tarlalar tırpanlarla biçiliyor
HAKSİAD, il başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle Van'da bir araya geldi
Van’da bir lokantada patlama meydana geldi
Uzmanlardan uyarı: Çocuklara abur cubur tarzı yiyecekler yedirmeyin
Van'da kaçakçılık ve hırsızlık suçları operasyonunda 23 kişi tutuklandı