"Vefa Destek Grubu"65 yaş üstü vatandaşlara evde hizmet vermeye devam ediyor

Siirt Valiliği tarafından oluşturulan ekipler, il genelinde yeni tip Coronavirus (Covid-19) tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanların ihtiyaçlarını karşılayarak, vatandaşlara evde hizmet vermeyi sürdürüyor.

Siirt Merkez İnönü Mahallesinde ikamet eden ve tek başına yaşayan Haci Erkaslan (75) adlı vatandaşın 112 servis ekiplerini arayarak ihtiyaç sahibi olduğunu belirtmesi üzerine Siirt Valiliği Vefa Destek Gurupları Haci Erkaslan'ı konutunda ziyaret ederek, ihtiyaçlarını giderdi.

Uygulamadan duyduğu memnuniyeti ifade eden Haci Erkaslan, sağlık görevlilerine yaptıkları hayırlı çalışmadan dolayı teşekkür ederek ülke ve millet için hayır duasında bulundu.

Yaşlı vatandaşların ihtiyaçları karşılanarak evlerine ulaştırılıyor

Daha sonra Afet Evlerde ikamet eden Mehmet Bakır (67) adlı vatandaşın 155 polis hattını arayarak, yiyecek ihtiyacını bildirmesi üzerine harekete geçen Vefa Destek gurubu vatandaşlın ihtiyaçlarını marketten karşılayarak, konutunda kendisine teslim etti.

Devletin aldığı tedbirlere uyduklarını belirten Mehmet Bakır (67), ihtiyaçlarını karşılayarak evine kadar getiren ekiplere teşekkür etti.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

Çemêkarê Yaylası'nda karakovan bal hasadı yapıldı
Umut Kervanı lösemili çocuğun hayalini gerçekleştirdi
Siirt'te kronik yara ve diyabetik ayak bakım polikliniği hizmete girdi
Suriye uyruklu 2 PKK elemanı yakalandı
Siirt'te "Emniyet Kemeri Uygulaması" gerçekleştirildi