ŞANLIURFA - Viranşehir'de market, fırın, lokanta, kasap ve pastane gibi işletmeleri denetleyen zabıta ekipleri, reyonlarda bulunan tarihi geçmiş gıdalara da el koydu.
Tarım ve Gıda İlçe Müdürlüğüyle birlikte yapılan denetimlerin süreklileştirileceği ifade edilirken, özellikle hijyen kurallarına uymayan işletmeler gerekirse ticaretten men edilecek.
Zabıta Müdürü Hakkı Bozkurt, "Ekiplerimiz ile sürekli bu tür denetimleri gerçekleştiriyoruz. Halktan ricamız marketlerde alış-veriş yaptıklarında aldıkları ürünlere dikkat etsinler. Özellikle tarihi geçmiş gıdalar gördüklerinde ekiplerimize haber versinler. Bu tür denetimlerimiz veteriner hekimiz ile birlikte ekiplerimizce yapılmaktadır ve bundan sonrada yapılacaktır" diye konuştu. (Sabri Acet - İLKHA)
Viranşehir'de İş Yerleri Denetlendi
Viranşehir Belediyesine bağlı Zabıta ekipleri, ilçede bulunan işyerlerini denetledi.
İlk yorum yazan siz olun
Viranşehir Haberleri
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde kar yağışı yeniden etkili oldu
Viranşehir-Diyarbakır yolunda kar yağışı etkili oldu
Toplam 17 kişi yaralandı
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde zincirleme trafik kazası: 2 ölü
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde feci kaza: 5 kişi ağır yaralandı