Viranşehir'de kırsal mahallerde asfalt çalışması devam ediyor

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçe Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde asfaltlama çalışması devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İsleri Kırsal Daire Başkanlığı ekipleri, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin girişimleri üzerine Aşağı ve yukarı Tınaz, Kuruçeşme ve Kurt kırsal mahallerinin ana ve köy içi yollarda asfaltlama çalışması başlattı.

Daha güzel ve yaşanılabilir bir Viranşehir sloganı ile Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışmalara devam ettiklerini belirten Ekinci, yolların mahalle sakinlerine hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulunarak, yol yapım çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Kırsal Daire Başkanı Abdülkadir Bozkurt'a ve ekibine teşekkür etti.

Yukarı Tınaz ve Kuruçeşme Mahalle sakinleri, yapılan asfalt çalışmalarından ötürü Viranşehir belediye başkanı Salih Ekinci'ye ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.










İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Viranşehir Haberleri

Şanlıurfa'da kaçak akaryakıt operasyonu
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yağış ve dolu ekili alanlara zarar verdi
Şanlıurfa'da iki araç kafa kafaya çarpıştı
Şanlıurfa'da 5 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
Şanlıurfa'da kaçak akaryakıt operasyonu