Viranşehir'de uyuşturucuyla mücadele toplantısı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde "Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu" toplantısı yapıldı.

Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Kaymakam Ömer Çimşit’in başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Uyuşturucu ile mücadelede alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda komisyon üyelerine hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Çimşit, "İnsanlarımızı uyuşturucuya yönlendiren sebeplerin iyi tahlil edilerek, gençlerimizi ve çocuklarımızı uyuşturucu bağımlılığından korumamız gerekiyor. Uyuşturucu bağımlılığı  sadece asayiş problemi değil, aynı zamanda toplumu derinden etkileyen sosyal bir problemdir. Bu problemin kaynağına inerek alacağımız önleyici tedbirlerle uyuşturucunun kökünü kazıyacağız." dedi.

Çimşit’in ardından söz alan komisyon üyeleri uyuşturucuyla mücadele konusunda görüşlerini dile getirdiler. Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.(İLKHA)




 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Viranşehir Haberleri

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde feci kaza: 5 kişi ağır yaralandı
Viranşehir'de 7 kişinin yaralandığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti
Şanlıurfa’da "Özgür Gazze Konferansı" düzenlendi
Viranşehir Devlet Hastanesi’nde başarılı rektum kanseri ameliyatı
Bir ölü, bir ağır yaralı