Yangın çıkan evde büyük tehlike atlatıldı

Şanlıurfa'da bir evde çıkan yangın ve ardından patlayan mutfak tüpü nedeniyle büyük tehlike atlatıldı.

Şanlıurfa'nın  merkez Haliliye ilçesindeki bir evde çıkan yangında mutfakta bulunan tüp patladı. Patlamanın şiddetiyle evin duvarı çökerken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre,  Haliliye ilçesine bağlı Göktepe kırsal Mahallesi'nde bulunan bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Evin büyük bölümünü kaplayan alevler mutfağa ulaşınca mutfakta bulunan tüp patladı. Patlamanın şiddetiyle evin duvarı çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.  Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürürken, yangında ve patlamada ölen ya da yaralanan olmadı.

Ekipler, yangının ve patlamanın kesin sebebini belirlemeye çalışıyor. (İLKHA)  






 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa'da "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli" yarın düzenlenecek
Mescid-i Aksa için sabah namazında buluşma
Şanlıurfa'da akü yüklü tır devrildi
Şanlıurfa'da "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli" düzenlenecek
Şanlıurfa'da eş zamanlı operasyonda 57 silah ele geçirildi