Yangın işyerini kullanılamaz hale getirdi

​Batman'ın Kozluk (Hezo) ilçesinde çarşı merkezindeki bir kahvehanede yangın çıktı. Yangında işyerindeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgilere göre, saat 01.30 sıralarında çarşı merkezi Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan bir kahvehanede belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı. İşyerinde bulunan eşyalar yanarak kullanılamaz hale geldi. İşyerinde bulunan büyük boy bir tüpün patlamaması ise olası bir faciayı önledi. Ayrıca işyerinde kafeste bulunan 3 muhabbet kuşu da çıkan yangında telef oldu.

İşyerini kiralayıp işlettiğini söyleyen Serkan Bulut, "Gece yarısından sonra benim kahvehanem yandı. Bu işyeriyle geçimimi sağlıyordum. Her taraf yandı, televizyon, buzdolabı hiçbir şey kalmadı. Yangının, sobadan çıkma ihtimali üzerinde duruluyor. İtfaiye ekipleri de gelip rapor tuttular. Yetkililerden bu konuda yardım bekliyorum." ifadelerini kullandı.

İLKHA
























İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kozluk Haberleri

Batman Kozluk'ta motosikletli kurye ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Batman'da tütün ve saman deposunda yangın
Batman'da cuma namazını 13 yaşındaki hafız kıldırdı
Batman- Kozluk yolunda trafik kazası: 5 kişi yaralandı
Batman'ın Kozluk ilçesinde haberleşme kablolarını çalmaya çalışan 3 şüpheli suçüstü yakalandı