Yanlış Hesap Amed'den Döner

Toplulukların, Devletlerin, örgüt ya da Cemaatlerin tarihlerinde kimi dönüm noktaları vardır. Türkiye'deki tüm İslami Hareketler için de 21 Nisan 2013 Günü bir dönüm noktasıdır.

Toplulukların, Devletlerin, örgüt ya da Cemaatlerin tarihlerinde kimi dönüm noktaları vardır. Türkiye'deki tüm İslami Hareketler için de 21 Nisan 2013 Günü bir dönüm noktasıdır. Amed Newroz meydanında toplanan milyonlarca Peygamber Sevdalısı hem bireysel olarak kendi saflarını belirlemişlerdir hem de topluca, tek millet olan Küfür cephelerinin alayına ültimatom vererek Göktaş Hoca'nın diliyle Muhammedi İslam'ın Zaferini ilan etmişlerdir.

Çözümü isteyenler o meydanı görmeli ve dikkate almalıdırlar.

Akil Adam Sendromu yaşayanlar o meydanı dolduranların Akilliği karşısında ruhen ve bedenen el-pençe durmalıdırlar. Çünkü Akil adam diye ilan edilen o 63 kişiden hiç birinin oradaki bir konuşmacı, bir Sanatçı ya da Mevlithan kadar toplumsal ve siyasal karşılığı ve etkinliği yoktur.

Yıllardan beridir Vahdeti arayan tüm Müslümanlar, orada dalgalanan tek sancak olan o tevhid sancağının altında toplanmalı ve Hz. Ebu Bekir'e biat için koşan sahabeler gibi o meydanın sahiplerine koşarak onlara biat etmelidir.

O meydanda dalgalanan tek sancağın La İlahe İllalah Muhammedun Resulullah sancağı oluşu bile o meydanın tüm Müslümanlar için Sefine-i Necat oluşunun kanıtıdır. Orada hiçbir partinin, hiçbir Cemaatin değil de sadece Muhammedi Sancağın varlığı Müslümanlara vahdetin adresini gösterip kurtuluşun reçetesini yazmıştır.  Bedevilerden Cennet ehli çıkaran Muhammedi anlayış, günümüzün cahiliyesi için de tek izale edicidir.  Özelde Türkiye coğrafyasında yaşayan Müslümanlar olmak üzere  tüm İslam Âlemi Amed Newroz Meydanı'ndan verilen mesajı almalı ve ona koşmalıdır.

Kürtlerin sahibi benim deyip Kürtlere ve onların Beynelmilel Mihmanlarına, Kürtlerin öz yurdunda Kerbela'yı yaşatanlar o meydanı görmeli ve Amed benimdir, Kürtlük ve onların temsiliyet hakkı benim tekelimdedir saçmalığından hemen bilakayd vazgeçmelidir. Kürtler, bu hakkı sadece Sosyalistlere, Türk Solu'nun Payandalarına vermediklerini aksine, Peygamber Sevdalılarını da kendi temsilcisi ve Akil adamları olarak gördüğünü Newroz meydanında yüksek sesle haykırmıştır.

Ebu Leheb'in odun hamalı karısı gibi, inanların Newroz meydanına gelmesini engellemek için meydana çıkan yollara taş döken,  Yolları kapatan, alana çakıl döken, araçları çeken zihniyet herkesten daha fazla o meydanı ve o meydanda haykırılan mesajları anlamalıdır.

Ben buraların sahibiyim, kabadayılığına Newroz meydanında son verilmiştir. Hiç kimsenin bu zorbalığa eyvallah etmeyeceği bir kez daha ilan edilmiş ve zorbaların çirkin yüzü bir kez daha afişe edilmiştir. Amed, Ameda Muhammed olduğunu bir kez daha dosta düşmana ilan ederek yiğitliğini sergilemiştir.

Amed Newroz Meydanından en çok ders çıkarması gereken Mazlum Kürt Halkıdır. Kürt Halkı, Peygamber Sevdasını hareket noktası olarak alması halinde gerçek özgürlüğe kavuşacaktır. Kürt Halkının dilinin de, Ana Dilde eğitiminin de, dağlarının da, şehirlerinin de,  Köylerinin de, Bebelerinin de garantörü Peygamber Sevdalılarıdır.

Faşist anlayışın esaretinden Sosyalizmin ve Kapitalizmin çağdaş köleliğine giden yollar çıkmaz sokaklarla bloke edilmiştir. Ama Ümmet bilinciyle Kürtlere Analarının ak sütü kadar temiz Anadillerini, Anadilde eğitimini, Parçalanmışlığa son vermeyi, Türk ve Kürt Kemalizminin mağlubiyetini va'd ve ilan eden Peygamber Sevdalıları Newroz Meydanında Barışı ve Kardeşliği haykırmıştır.

Kemalist Rejim ve onun çağdaş yorumcularına, Muhammedi Zafer karşısında mağlup oldunuz, diyen Peygamber Sevdalıları bu saatten sonra asla göz ardı edilemez. Peygamber Sevdalıları, Kürtleri Faşizmin zulmünden Sosyalizmin zulmüne pazarlayan Laikçilerin bu kirli oyununu bozacaktır. Muhammedi Renge bürünen Newroz meydanından yükselen Barış ve kardeşlik mesajları bunun işaretidir.

Newroz meydanı tüm âleme demiştir ki; Ey dünya Muhammediler geliyor. Ne laikliğin Kürt bekçileri ne Laikliğin Türk Muhafızları değildir Kürtlerin ve Türklerin temsilcisi. Bilakis Muhammedi Sancağı taşıyan ellerdir Kürdüyle Türküyle bütün halkı sahil-i Selamete çıkaracak olan.

Evet, Kazanan Muhammed (SAV) ve O'nun yolunu sürdürenler olmuştur. İthal ideolojilerin zavallı müntesipleri değil.

Göktaş Hoca'nın da belirttiği gibi gün gelecek onlar da Allah'ın izniyle orada o coşkuya ortak olacaklardır.  Peygamberimiz'in  " Allah'ım İki Ömer'den birisi ile İslam'ı Kuvvetlendir"  diye dua ettiği hepimizin malumudur.

Biz de bu sırra binaen, şu an yollarımıza taş dökenlere, sularımızı kesenlere, Amed içerisinde Trafikçi terörü estirenlere, 21 Nisan 2013 günü o sancağın altında toplanmayanlara dua edelim.  Diyelim ki;

" Ya Rabbel Âlemin! Bu gün bizimle beraber olmayan kardeşlerimize de şu sancağın altında toplanmayı nasip eyle. Onları İslami Hayat ile şereflendir, İslam'ı ise onlarla kuvvetli kıl." (Amin)

Bu dua bir ütopya ya da gerçekleşmeyecek bir hayal değildir. Evinden Peygamberi öldürmek için kılıç kuşanarak çıkan ancak evine Faruk nuruyla dönen bir örnek var önümüzde. Yeter ki biz, her şeye rağmen o kardeşlerimizden vazgeçmeyelim. Hakkın manevi iklimi her kalbi kuşatmaya ve o kalbe imani cemreler düşürmeye mukadderdir.

Madem Amed, Muhammedi bir şehir olacaksa o zaman Amed Halkı da Muhammedi bir Halk olmalıdır. Haydi Peygamber Sevdalıları duaya. Bizler insanların dünya ve ahret Cehennemine yuvarlanmasıyla değil, Halkımızın, Kardeşlerimizin Cennetle nimetlenmesiyle mesrur olmalıyız. Rabbimiz Mucib-ül Duadır.

Evet, Muhammed Kazanmıştır.

Evet, Kemalizm Kaybetmiştir

Evet, Sosyalizmin ve Kemalizm'in Kürt Versiyonu Kaybetmiştir.

Evet, Peygamber Sevdalıları Kazanmıştır.

Amma ve Lakin Peygamber Sevdalılarının işi bu kazanımla bitmemiş aksine daha yeni başlamıştır. Bu saatten sonra Newroz Parkı'na gelenlerin, Kutlu Doğum Programına katılanların sayısı değildir önemli olan.

Asıl, gelmeyenler neden gelmedi, sorusu sorulmalı ve onların da Muhammed'i Ahlaka bürünmesi için çaba sarf etmektir önemli olan.  Yani biz iki Ömer'den birini değil bütün Ömerleri istemeli ve bu uğurda çabalamalıyız.

Rabbim Peygamber Sevdalılarından Razı olsun. Emeklerini Kendi katında Şühedanın kanı gibi makbul ve mübarek kılsın.

Selam ve Dua ile.

Zülküf Er

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Kritik Haberleri

Malatya'da Corona virüs ile ilgili alınacak tedbirler açıklandı