Yanmayan armatürler “186” numaralı hatta bildirilmeli

​Dicle Elektrik Dağıtım Sistem İşletme Bakım Onarım Müdürü Ahmet Seçkin Türk, yanmayan armatürlerin “186” numaralı hatta bildirilmesi gerektiğini kaydetti.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki illerde enerji altyapısını yenilemek için çalışmalar devam ederken, son 2 ay içerisinde aydınlatmada kullanılan bütün armatürlerin bakım ve onarımı tamamlandı.

Sorumluluk bölgesini oluşturan 61 bin 198 kilometrekarelik alanda hizmet sunan Dicle Elektrik, bölgedeki 313 bin armatürün tamamını kontrol etti.

Aydınlatma, kontrol ve bakım ekipleri vasıtasıyla yapılan kontroller sonunda değişik nedenlerle yanmadığı belirlenen armatürlerin bir bölümü onarılarak faal hale getirilirken, bir kısmı da yenileriyle değiştirildi.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Dicle Elektrik Dağıtım Sistem İşletme Bakım Onarım Müdürü Ahmet Seçkin Türk, “Sorumluluk bölgemizde aydınlatma amacıyla kullanılan armatürler, ekiplerimiz tarafından düzenli olarak kontrol ediliyor. Tüm armatürler elden geçirilerek, değişik sebeplerle yanmadığı belirlenen armatürlerin tamamı onarılmıştır.” dedi.

Vatandaşların, yanmayan armatür gördüklerinde “186” numaralı çağrı merkezine bildirmelerini isteyen Türk, ihbar geldiği anda en kısa sürede gerekli müdahalenin yapılacağını bildirdi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir