Yapıcıoğlu Hasta Ziyaretinde Bulundu

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman Bölge Devlet Hastanesinde hasta ziyaretinde bulundu.

 

BATMAN – Seçim çalışması kapsamında Batman’a gelen Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde hasta ziyaretlerinde de bulundu.

Hasta ziyaretinde; Seçimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsa Aydın, Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemal Çoban, Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens, HÜDA PAR Batman Belediyesi Başkan Adayı Dr. Aydın Gök de katıldı.

Yoğun bakımda bulunan dayısı Necat Kayra’yı ziyaret eden Yapıcıoğlu, ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Daha sonra hastane kantininde bulunan diğer hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Yapıcıoğlu, kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. (Veysi Rüzgar-İLKHA)







 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

NATO, küresel işgal politikalarının silahlı gücüdür
Garantör ülkeler derhal devreye girmeli
Kumarın ve fuhşun her türlüsü yasaklanmalı
HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Şeyh Said ve dava arkadaşlarını TBMM Genel Kurulunda yâd etti
Ciddi endişeler taşıyoruz