Yapıcıoğlu’dan Nasıroğlu ailesine taziye ziyareti

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu önceki gün hayatını kaybeden iş adamı Necat Nasıroğlu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden hayırsever iş adamı Necat Nasıroğlu’nun taziyesine katıldı.

Taziye ziyaretine HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun yansıra, Genel Başkan Yardımcıları, GİK üyeleri, Batman İl Başkanı ve partililer katıldı.

Taziye için Korik Mahallesi'nde bulunan Diva Salonu’na giden Yapıcıoğlu ve HÜDA PAR heyetini, Nasıroğlu ailesi bireyleri karşıladı.

Merhum Necat Nasıroğlu’na Allah'tan rahmet, ailesi ile yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen Yapıcıoğlu, daha sonra taziyeden ayrılarak İl Başkanlığına geçti.

İLKHA




















 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

HÜDA PAR'dan Fahri Kur'an Kursu Öğreticilerinin kadro talebine destek
Seçmeli ana dil dersi çağrısı
Zehir satıcılarına karşı topyekûn mücadele etmek zorundayız
Süresiz nafaka zulmüne son verilmelidir
TOKİ projesindeki fahiş fiyatları Meclis'e taşıdı