YDG-H'nin silahlı saldırısına soruşturma

Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki silahlı saldırıyla ilgili Silvan Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Silvan ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması YDGH üyelerinin, bir kahvehanede siyasi propaganda yaptıktan sonra tabancayla bir kişiyi yaraladığı saldırıyla ilgili Silvan Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, olay yerinde ele geçirilen tabanca mermi çekirdeği güvenlik güçlerince muhafaza altına alındı.

Soruşturma kapsamında olayı gerçekleştiren iki şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ederken, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında kamuoyuna ayrıca bilgi verileceği bildirildi. (AA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Silvan Haberleri

"Madde bağımlılığına ve uyuşturucu baronlarına karşı tek yürek" etkinliği
Silvan'da okul önündeki heyelan korkutuyor: Facia yaşanmadan önlem alın
Silvan'da okul önünde çöken yol kazalara davetiye çıkarıyor
Silvan'da 3,5 büyüklüğünde deprem
Silvan'da 2 aydır suları akmayan Konak Mahallesi sakinleri taşıma su ile ihtiyacını karşılıyor