Yeni Genel Sekreter göreve başladı

Dicle Kalkınma Ajansı’nın Eylül ayında boşalan Genel Sekreterlik makamına Yüksek Mimar Yılmaz Altındağ atandı.

Eski Genel Sekreter Dr. Tabip Gülbay’ın 30 Eylül 2015’te görevden ayrılmasıyla boşalan Genel Sekreterlik makamına, 30 Kasım 2015’te Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz tarafından Yüksek Mimar Yılmaz Altındağ atandı.

Genel Sekreter ilk günkü demecinde Ajans Bölgesi olan dört ilde (Mardin, Batman, Siirt, Şırnak) kalkınmaya katkı sağlamak için canla başla çalışacaklarını; Bölgeyi ileriye taşımak için ne icab ediyorsa mutlaka yapacaklarını ifade etti.

Altındağ’a göreve başladığı gün onlarca kişi tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Ziyaretçilerle yakından ilgilenen Altındağ, izdihama sebep olan ziyaretçi gruplarıyla topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha önce çeşitli kademelerde görev yapan Altındağ, Ömerli Belediye Başkanlığı ile Mimarlar ve Mühendisler Odası Başkanlığı gibi görevlerde bulundu. (M. Salih Keskin – İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin Yıldız Kent site sakinleri: 3 aydan beri suyumuz yok, sürekli satın almak zorunda kalıyoruz
Mardin'de 6 kiloluk dev böbrek ameliyatla alındı
Mardin'de doktor, hasta yakını tarafından darp edildi
Emekli İmam Yağmurcu, 36 yıldır sürdürdüğü aktarcılıkla şifaya vesile oluyor
Mardin'de halk Gazze için duada buluştu