Yeni Hasankeyf yolu etrafındaki ruhsatsız yapılara izin verilmeyecek

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde yeni yapılan yerleşke yolu etrafında ruhsatsız yapılara izin verilmeyeceği belirtildi.

Yeni Hasankeyf yolu etrafındaki ruhsatsız yapılara izin verilmeyecek

Ilısu Baraj Gölü nedeni ile yeni yapılan Hasankeyf yolu etrafında ruhsatsız inşa edilen yapılara karşı yürütülecek çalışmalar Batman Valisi Hulusi Şahin başkanlığında yapılan toplantıda masaya yatırıldı.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Hasankeyf Kaymakamı Haluk Koç, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Tarım ve Orman Müdür Vekili, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü, İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü, İl Özel İdaresi Ruhsat ve Denetim Müdürü ve kurumların teknik personeli katıldı.

Yeni Hasankeyf yolu etrafında kaçak olarak inşa edilen ve inşa edilmesi muhtemel yapılara karşı yürütülecek çalışmaların ele alındığı toplantıda Vali Şahin, bu tür yapılaşmaya karşı gerekli mücadele verilmediği taktirde ileride büyük sorunlara yol açacağını belirterek, bugünden itibaren ilgili kurumlar tarafından gerekli önlemlerin alınması gerektiğini ifade etti.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hasankeyf Haberleri

Hasankeyf'te Arkeopark ve Şaab Vadisi Işıklandırıldı
1 kişi ağır yaralandı
Batman Hasankeyf Yolu Çevrimova köyü mevkiinde tır tarlaya girdi
Batman Hasankeyf Meymuniye Köyü yakınlarında seyir halindeki yolcu otobüsü alev aldı
Hasankeyf'te Roma ve Bizans dönemine ait eserlere ulaşıldı