Yetim ve fakir öğrenciler için kermes düzenlendi

Batman’da lise öğrencileri tarafından yetim, öksüz ve fakir olan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Batman Anadolu Lisesi idaresi ve öğrencilerin katkılarıyla yetim, öksüz ve fakir öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Okulun kapalı spor salonunda gerçekleşen kermese Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Müdür yardımcıları M. Naci Şemdinoğlu, M. Şirin Temiz, Zübeyir Yılmaz, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Batman Anadolu Lisesi idaresi, öğretmen ve öğrenci velilerin katkısıyla gerçekleştirilen kermeste elde edilen gelir yetim, öksüz ve fakir öğrenciler yararına harcanacak. 

Büyük ilginin olduğu kermeste emeği geçen herkese teşekkür eden, Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan; “Batman Anadolu Lisemizin öğrenci, öğretmen ve velilerinin iş birliği ile düzenlenen ve geliri, maddi durumu yetersiz öğrencilere harcanacak olan bu kermes milli değerlerimizin güzel davranışlarından olan paylaşma ve yardımlaşmanın güzel bir tezahürüdür. Geleneksel hale getirilmiş olan böylesi anlamlı bir etkinlikte emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi.  (İLKHA)



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman'da pastanede yangında büyük çapta maddi hasar oluştu
"İslam'la Diriliş, Gençlikle Yükseliş" temalı gençlik buluşması Batman'da coşkuyla gerçekleştirildi
Batman'da 50 yıl sonra görülen dağ keçisi koruma altına alındı
Batman'da sera üreticileri salatalık hasadından memnun
Kur'an ve sünnet merkezli eğitim sistemi kurulmalı