Yol kesen PKK’lilerle halay çekenler serbest bırakıldı

Bitlis- Diyarbakır Karayolu’nda yol kesip araçları ateşe veren, 2 kişiyi yaralayan PKK’lilere halay çekerek destek verdiği gerekçesiyle gözaltına alınan 8 kişi serbest bırakıldı.

Bitlis- Diyarbakır Karayolunun Buzlupınar mevkiinde yol kesip araçları ateşe veren, bir öğretmen ve bir polisi yaralayan, kilometrelerce uzayan araç kuyruğunda saatlerce halkı mağdur eden PKK’lilerle halay çekerek destek veren 8 kişi emniyetteki işlemlerinin ardında adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan 8 kişinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.​

Serbest bırakılan kişilerin yol kesen PKK’lilerle halay çektiğinin görüntüleri sosyal medyada paylaşılmış ve kamuoyunda çok büyük tepkilere neden olmuştu.  (Şükrü Tontaş-İLKHA) 














 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bitlis Haberleri

Bitlis merkezli uyuşturucu operasyonunda 13 kişi tutuklandı
Bitlis'te gençler Gazze için pedal çevirdi
Bitlis-Van yolunda feci kaza: Biri ağır 3 yaralı
Bitlis'te nisan ayında yoğun kar yağışı etkili oluyor
Bitlis'te otomobil şarampole devrildi: Biri ağır, 2 yaralı